Tervetuloa Santa's Hotels blogiin

Tässä kaksikielisessä blogissa kirjoitamme matkailusta Lapissa. Santa's Hotels on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa hotelli- ja majoituspalveluita neljällä paikkakunnalla Suomen Lapissa. Lämpimästi tervetuloa seuraamaan blogiamme.

Sunday, 14 June 2015

Kesäkuun terveiset Rovaniemeltä!

Santa's Hotel Santa Clausissa on ollut vilskettä ja vilinää. On taitaneet pienet tontutkin vilistellä nurkissa ja tutkailla ihmisten kiltteyttä, mutta niihin ei ole ehditty sen kummemmin huomiota kiinnittää. Menneenä viikonloppuna oli hotellimme täynnä kansainvälistä tunnelmaa. Saimme vieraaksemme asiakkaita ympäri maailmaa. Tunnelmaa nostivat myös Rovakadun markkinat.

Suurin jännitys, valmistelu ja huomion aihe olivat kuitenkin tärkeät vieraat Kiinasta. Saimme kunnian majoittaa Kiinan varapääministerin Liu Yandongin delegaatioineen. Vierailu vaati mittavat esivalmistelut ja tarkat ohjeistukset ympäri hotellia ja kaikki sujui sulavasti ja ilman kommelluksia.
Vastaanotossa mm. Helena ja Minna palvelivat asiakkaat ystävällisesti, varmasti sekä turvallisesti. Iloisena voimme todeta: Hyvä me!


Kuvassa Liu Yandong ihastelemassa poroa, jota Mari Konttaniemi syöttää. Mukana kuvassa myös vierailua Rovaniemen puolelta isännöineet Esko Lotvonen ja Heikki Kontiosalo
(kuva: Jussi Leinonen).

Juhannusta odotellessa jo aurinko näkyy pilvettöminä päivinä miltei täydessä korkeudessaan. Muutama sadepäivä virkistää luonnon ja kohta on taas Rovaniemi kauneimmillaan.

Visit Rovaniemen Henri on kuvannut Arktikumin rantaa. Kyllä sitä kelpaakin ihastella.

Tervetuloa kesälläkin Rovaniemelle! Täällä me jo odottelemme sinua.
Myyntipalvelun terveisin Kirsi


No comments:

Post a Comment